Spreekwoorden, uitdrukkingen en gezegdes

00:00
00:00
  • No title 00:00
Leen & Hans Toet

Het is alweer aflevering 4, de mannen van de podcast gaan lekker. De 3 voorgaande afleveringen zijn in totaal al meer dan 600x beluisterd (tijdens de uitzending beschikte de heren niet over de laatste cijfers). Een enorme mijlpaal en boven alle verwachtingen.

Deze aflevering staat in het teken van spreekwoorden, uitdrukkingen en gezegdes. Zijn er Scheveningse uitdrukkingen en gezegdes? Waar komen ze vandaan en hoe spreken we deze op de juiste manier uit.

Deze week te gast Leen en Hans Toet, vader en zoon. Beide lid van Het Schevenings Toneel. Samen met de presentatoren laten zij hun licht schijnen over dit onderwerp. Een van de gasten heeft weer een mooi verhaal, waar enorm naar uitgekeken werd.

Komen de presentatoren met goede voorbeelden van uitdrukkingen en gezegdes of zit het misschien anders in elkaar? Luister de podcast vandaag nog!

Naast dat deze podcast tot 24 december 2021 wekelijks een nieuwe aflevering kent zal Het Schevenings Toneel op vrijdag 10 december 2021 een ONLINE voorstelling geven “WE KRĂ›PEN WEER LEKKER MET MEKANDER”. Wil je hem ook bekijken, schrijf je in op www.hetscheveningstoneel.nl